Dezvăluirile fostului consilier local Teo Popa: „Nu mai am ce discuta cu Felicia Ovanesian”

În emisiunea “Constanța Altfel?” am discutat cu fostul consilier local Teo Popa, despre dezamăgiri, despre proiecte bune uitate în sertar și despre experiența de consilier local pe care nu dorește s-o mai repete vreodată.

“În principiu am fost împotriva a tot ce însemnă construcție în Mamaia sau aproape de malul Mării Negre. A da un teren aproape de malul mării unei persoane sau unei societăți, nu mi se pare decizia corectă. Vă spun asta ca fost membru al Asociației “Constanța Altfel.”

Nu m-am regăsit niciodată în consiliul local. Este adevărat că m-am simțit marginalizat în tot ceea ce făceam. Tot ce am spus a fost amânat, trecut la și altele.

Mă cunosc cu Vergil Chițac de la 14 ani, din liceul militar.  Cu Vergil Chițac n-am avut o releția contondentă. Am căutat să ne protejăm reciproc.

Colegii liberali au insistat să rămân. A fost însă acel moment în care doamna Merlă a spus că o hărțuiesc. Și atunci am zis că e mai bine să mă retrag. Mi-a fost un pic teamă. Nu știu ce ar însemna o astfel de prigoană.

Felicia Ovanesian m-a păcălit în perioada asociației Constanța Altfel. Era foarte vocală împotriva primarului Făgădău. Din dușmanul public, Merlă a devenit prietenul ei. Deci nu mai am ce discuta cu un astfel de om.

Când am votat prima dată Regulamentul Parcărilor, în forma trunchită, am avut și prima discuție în contradictoriu cu Felicia Ovanesian. A spus că doar ea are dreptate, noi nu aveam dreptate. Mie așa mi-a spus. Ne-a spus că ea a făcut un proiect super ok, și noi ne-am bătut joc de el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.