Despre

Ce suntem

Tomis TV este o televiziune în flux digital din Constanța înființată în iunie 2021, dedicată spectatorului inteligent și educat. Înscrisă genului social television, Tomis Tv se adresează oamenilor ocupați, care nu au timp să urmărească zilnic știrile locale, dar sunt interesați de opiniile actorilor relevanți ai comunității în care trăim și ne desfășurăm activitatea.

Conținutul canalului Tomis Tv oglindește sfera intereselor acestui public. Programele noastre de știri și de analiză sunt create după obiceiurile de consum ale omului inteligent, preocupat de esență și mai puțin de forma generală a evenimentelor din jur.

Proprietar

Tomis Tv este deținută și administrată de Asociația „Jurnaliști în Acțiune”, organizație nonguvernamentală cu sediul în municipiul Constanța, Strada Belșugului nr 17, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor al Judecătoriei Constanța sub Nr. 59/2020, având Codul de Identificare Fiscală nr. 43284224.

Echipa

Dorian Ioan Hapurnea
Jurnalist de investigații

Cristian Hagi
Jurnalist și realizator tv

Mihai Petre
Consultant și analist politic

Adriana Teodoru
Jurnalist și realizator tv

Dragoș Ionescu
Relații publice

Cătălin Crăciun
Tehnician de producție

Ne puteți contacta oricând

Suntem disponibili în orice moment. Vă rugăm să ne scrieți fără ezitare folosind butonul Contact sau canalele noastre de social-media pe care le puteți accesa mai jos. Opiniile și sugestiile dumneavoastră contează pentru noi!Copyright @ 2021 Tomis Tv

Conținutul website-ului TomisTv.Ro, clipurile video, fotografiile,textele, elementele grafice, precum și orice alte materiale prezentate pe acesta sunt protejate în conformitate cu dispozițiile legale referitoare la drepturile de autor și drepturile conexe, precum și cu cele ale altor forme de protejare a proprietații intelectuale.

Nu se pot copia, descărca, reproduce, republica, posta etc., clipuri video, text, grafică, imagini, logo, simbol-uri, pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, fără acordul prealabil, exprimat în scris, al Tomis Tv care este deținătorul drepturilor de autor.

Materialele Tomis Tv nu pot fi republicate nici dacă sunt modificate sau adaptate, fără acordul scris al deținătorului drepturilor de autor.
Acoperire (accesări directe) în perioada 2021-2022