Stelian Ion: „Vergil Chițac este părăsit de oamenii cei mai apropiați. Nici măcar aceștia nu mai au încredere”

„Zilele acestea, fostul city manager face niște așa-zise dezvăluiri în care ne spune ceea ce știam și noi deja, și anume că primarul Chițac nu a făcut ce trebuia să facă, și anume nu a trimis notificările pe care le putea trimite către firme, nu a pus presiune pe aceste firme. Nu s-a implicat și din cauza asta orașul este blocat de la un capăt la celălalt.

Domnul Vergil Chițac este părăsit de oamenii cei mai apropiați. Nici măcar aceștia nu mai au încredere în Vergil Chițac, și este vorba de un om fără de care am convingerea intimă că nu ar fi devenit primar [Felicia Ovanesian – n.a.].

Vergil Chițac, în ciuda tuturor eforturilor și a sprijinului financiar pe care l-a avut din alte zone, nu ar fi ajuns primar dacă nu era implicată doamna Ovanesian și acea asociație, Constanța Altfel. L-au sprijinit însă și-au dat seama într-un final că nu merită această funcție.

Mi-a ieșit în evidență din relatările doamnei Ovanesian o carență de caracter a domnului primar: domnul Chițac a dat ordin de tăiere a 19 arbori de pe Ferdinand, după care n-a mai recunoscut asta. I-a spus doamnei Ovanesian, foarte senin, că e incorect că s-a procedat așa. Iar chestiunea asta este absolut șocantă pentru că în acel moment îți dai seama că n-ai cu cine lucra” a explicat deputatul USR, Stelian Ion.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.