Silviu Coșa: „Nu cred că într-o intersecție din Vaslui sunt atâtea X6 câte sunt într-o intersecție din Constanța”

Prefectul județului Constanta, Silviu Coșa a explicat despre pregatirea sezonului estival, campania anti bullying, problemele agricultorilor, situația malului de la Cumpăna, problemele agricultorilor, posibilitatea comasării alegerilor în anul viitor dar și despre biciclete.

„Și eu stau în Constanța, și eu șofez în Constanța și-mi fac cumpărăturile în Constanța. Însă Constanța trebuie scoasă la lumină și asta înseamnă ca în momentul de față să avem șantier. Poate este bine că toate șantierele se întâmplă o dată, astfel încât să nu fim deranjați de mai multe ori. Desigur, oricând se poate mai bine. Orice am face se poate și mai bine. Nu știu însă ce prevăd acele contracte”

„Nu cred că într-o intersecție din Vaslui sunt atâtea X6 câte sunt într-o intersecție din Constanța. Asta informal. Statistica nu ține cont de cei 30.000 de navigatori care sunt constănțeni și veniturile lor sunt cheltuite în Constanța. Cred că locul pe care l-ar avea Constanța este mult mai sus” a explicat prefectul județului Constanta, Silviu Coșa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.