Lucian Lungoci: „Primarul este depășit de problematica orașului”

Am purtat o discuție lungă, dar interesantă, cu deputatul constănțean Lucian Lungoci, despre modul în care ar acționa dacă de mâine ar fi primarul municipiului Constanța.

„Din păcate orașul arată mai rău și nu funcționează. Este blocat. Dacă vorbim din punct de vedere economic este la pământ. Nu cred că trebuia să sacrificăm Mamaia anul trecut, cu măsuri aberante precum taxa de parcare. Ne-au promis o administrație fără corupție și văd că a intrat DNA-ul mai mult ca în trecut.

De ce a trebuit să ne sacrifice partea carosabilă pentru locuri de parcare? Parcările nu se fac pe partea carosabilă.

Ședintețe consiliului local trebuie să fie publice, nu online. Administrația trebuie să gestioneze banii încasați de la populație. Banii se gestionează în folosul comunității. Pentru asta trebuie să stai de vorbă cu populația. Oamenii știu mai bine. Dialogul cu cetățenii este absolut necesar.

Totodată, măsurile Primăriei trebuie să fie în folosul mediului de afaceri. Am asistat la o vânătoare privind ocuparea domeniului public.

Avem toate șantierele din oraș care sunt nesupravegheate. Există un anumit grafic de lucrări. Sunt proiectele fostei administrații Decebal Făgădău, care a avut o echipă bună. Chițac n-a reușit să-i facă o echipă bună. Actuala administrație trebuia doar să dea startul acestor lucrări. Lucrările n-au fost sincronizate.

Nu am văzut parcările supraetajate. Dacă nu sunt locurile pe care să construiești, le poți cumpăra prin expropriere” a apreciat deputatul de Constanța, Lucian Lungoci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.