Trafic blocat parțial pe str. Răscoalei din mun. Constanța!

Traficul rutier pe strada Răscoalei 1907 din municipiul Constanța, tronsonul delimitat de str. Cuza Vodă și bd. Ferdinand, va fi blocat de miercuri – 03 august 2022, ora 08.00, până duminică – 07 august 2022, ora 20.00. Restricționarea circulației este determinată de lucrările de reabilitare executate la nivelul colectorului de preluare a apelor uzate menajere din zonă. Ca urmare a prăbușirii acestuia, este necesară înlocuirea conductei pe o lungime de aproximativ 50 m.

În perioada menționată, suprafața de desfășurare a intervenției va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală. De asemenea, a fost informată şi societatea CT BUS S.A. Constanța, care a luat măsuri pentru devierea traseelor mijloacelor de transport în comun.

Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.