Erwin Șimșensohn: “A venit o doamnă și mi-a spus că îi intrase pensia, și-a pus deoparte câteva sute de lei, iar de o mie de lei a cumpărat bilete la teatru”

“Am trăit momente cu adevărat emoționante. Am văzut oameni în vârstă care veneau la agenție să cumpere bilete. Eram acolo când a venit o doamnă și a spus: Mi-a intrat pensia, mi-am pus deoparte câteva sute de lei, DE O MIE DE LEI VREAU BILETE LA TEATRU.

Mulți constănțeni și-au cumpărat bilete la 15-20 de spectacole, nu la unul. Multă lume înțelege importanța unui act cultural și faptul că merită să plătești un bilet.”

Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului, eveniment în aer liber aflat în plină desfășurare la Constanța, este un succes.
Directorul Teatrului de Stat, Erwin ȘIMȘENSOHN, ne vorbește la Tomis TV despre nevoia de cultură a constănțenilor, despre SEAS 2022 la care mii de oameni au cumpărat bilete, despre ce înseamnă un spectacol de calitate și mai ales, cum putem să creștem calitatea evenimentelor organizate la malul mării.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.