Gabriel Ciobanu: „Primarul din Agigea mă urmărește. Vine noaptea să verifice ce mașină conduc”

„Primarul din Agigea mă urmărește. A trecut noaptea pe la mine prin fața blocului ca să vadă ce mașină mai conduc. Am început să-mi schimb mașinile, anume pentru a crea confuzie. Și venea efectiv să verifice ce mașină am în fața garajului. Asta este activitatea unui primar în funcție. Mi-a trimis și un control de la Antifraudă, și pe societăți și pe persoană fizică. Au încheiat un proces verbal fără contravenție a povestit președintele USR Agigea, Gabriel Ciobanu.

„Sunt diferite presiuni. Eu am scris de-a lungul timpului despre oameni care au fost aleși în Consiliul Local la Agigea și care au fost dați afară pentru că așa a vrut  Maricel Cîrjaliu. Nu-i mai primea în Primărie. Aproape toate terenurile din Agigea sunt ale lui, pe numele fratelui și a contabilei.

Avem un paradox: această comună, cu atâtea probleme de mediu, ne-a dat cel mai important comisar de la Garda de Mediu al momentului, doamna Paraschiv. La Constanța era foarte vitează, iar la Agigea îngropau deșeuri peste litera Codului Penal. Omul care administra public comuna și gestiona toată situația asta cu deșeuri ajunge șeful comisiei interministeriale, secretar de stat la Mediu, o poziție foarte importantă. Păi e un paradox. Dintr-o astfel de comună au răsărit doi emanați care împart justiția pe Mediu” a explicat jurnalistul de investigații Adrian Cârlescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.