Ce vrăji a mai făcut Vergil Chițac: Colegiul Mircea și taxa de promovare a stațiunii Mamaia

Cazul Colegiului Mircea cel Bătrân și cel al taxei de promovare a stațiunii Mamaia sunt analizate în emisiunea Punctul pe i de jurnalistul Cristian Hagi. La noi aflați lucuri pe care politicienii nu vor sa vi le spună.

Acum un an de zile, primarul Vergil Chițac ne-a spus că a semnat deja contractul pentru reabilitarea Colegiului Mircea cel Bătrân. În aceste condiții, directorul de acolo nu s-a apucat să facă investiții. Dacă făcea era posibil să-i ceară Curtea de Conturii banii înapoi.

Proiectul acesta a căzut, și nimeni de la Primăria n-a dat vreo explicație. Doamna Felicia Ovanesian n-a mai ținut conferința de presă promisă în fiecare joi. Iată că s-a intrat din nou în silenzio stampa.

Am aflat că acest proiect nu se mai face, atunci când, ajuns la capătul răbdărilor, directorul Nicoară i-a reproșat public primarului că elevii îngheață de frig în săli.

„Nu s-a pierdut dom’ne niciun fond. Banii i-am dat înapoi și o să recuperăm pe noul proiect, pe noul program operațional. Avem suma alocată. Altceva? Nu refacem proiectul. Depunem din nou documentația și o să primim finanțare. Nu puteam să terminăm până în 2023 din moment ce n-am avut toate avizele. N-a depins de noi” a explicat primarul Vergil Chițac în cadrul ședinței Consiliului Local.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.