Punctul pe „i”

Ovidiu, o administrație de succes

Primaria Ovidiu este una dintre cele mai performante din județ. O spun cifrele: peste o mie de euro pe cap de locuitor atrași din fonduri europene. Despre aditivarea primăriei, dar și despre planurile sale politice, oferă detalii primarul George Scupra, în emisiunea Punctul pe i, moderată de jurnalistul Cristian Hagi.

Camera de Comerț sprijină mediul de afaceri din Constanța

Ruxandra Serescu este din primăvară directorul general al CCINA Constanța. A reușit în numai câteva luni să schimbe fața instituției printr-o serie de evenimente pe cât de inedite, pe atât de folositoare. Ce s-a întâmplat anul acesta, dar și care sunt proiectele pentru anul viitor aflați în emisiunea Punctul pe i, moderată de jurnalistul Cristian…

Constanța cheltuie mai mult decât produce cu circa 600.000 de lei pe zi

Recent, primarul a propus retragerea banilor pentru peste 50 de investiții. Care sunt acestea, aflați din emisiunea „Punctul pe i”, moderată de jurnalistul Cristian Hagi. Alte subiecte abordate sunt cheltuielile pentru un nou CET, promis și de Radu Mazăre, dar și fenta pe care am picat cu toții în ceea ce privește regulamentul parcărilor.

Ce face viceprimarul Aurelian Dumitrașcu pentru Năvodari

Orasul Năvodari are un viceprimar tânăr. Aurelian Dumitrașcu vorbește în emisiunea Punctul pe i moderată de Cristian Hagi despre ce a realizat în primii doi ani de mandat, dar și despre planurile sale. O noutate: Năvodari va avea târg de Crăciun și patinoar în această iarnă.

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Cristian Hagi

pune Punctul pe „i” în fiecare vineri la Tomis TV Constanța. Pentru a urmări emisiunea pe Facebook sau Youtube accesați iconițele de mai jos.

Te poți abona

Este suficient să-ți lași adresa de email în câmpul de mai jos, iar noi te vom notifica ori de câte ori publicăm o nouă emsiune sau articol.