
Folosind documente false, avocatul Ionel Hașotti a încercat să retrocedeze cariera Sibioara
În 2005, două bătrâne depuneau o cerere de retrocedare, la Comisia Locală Lumina, pentru un teren de 20 de hectare. Un teren valoros, pentru că pe o parte din el funcționa (și funcționează și acum) o carieră care are una din cele mai calitative pietre din România. Citește mai mult pe Folosind documente false, avocatul Ionel Hașotti a încercat să retrocedeze cariera Sibioara

„Corneliu Coposu era perceput ca cel mai mare pericol pentru Partidul Comunist, mai ales după moartea lui Iuliu Maniu”
Personalitatea monumentală a seniorului Corneliu Coposu este evocată astăzi de moderatorul Mihai Petre și invitatul său, secretarul personal și președintele executiv al Fundației care poartă numele fostului lider țărănist, Ion Andrei Gherasim. Când și cum s-au cunoscut cei doi, ce s-a întâmplat la Tămădău în anul 1947, cum a rezistat seniorul în cei 17 ani de temniță comunistă grea, episodul TAB din ianuarie 1990, reînființarea PNȚ și impactul major pe care l-a avut asupra evoluției României democrate de după 1989 sunt doar câteva dintre subiectele pe care le puteți urmări în emisiunea „Fără Mască”. O incursiune captivantă în viața singurului om de stat al României post-decembriste, Corneliu Coposu.Citește mai mult pe „Corneliu Coposu era perceput ca cel mai mare pericol pentru Partidul Comunist, mai ales după moartea lui Iuliu Maniu”

Anton Traian Antoniadis: „Am propus ca Primăria să cumpere Hanul Balcan”
Anton Traian Antoniadis a fost reales, recent, în funcția de președinte al Comunității Elene Elpis Constanța. Ce a făcut în mandatul trecut, ce își propune în acesta, cum se implică grecii din Constanța în viața orașului aflați din emisiunea „Punctul pe i”, moderată de jurnalistul Cristian Hagi.

În județul Constanța s-au construit 3305 de locuințe anul trecut
În emisiunea de astăzi analizăm cifra, dar și modul în care se construiește. Vă prezentăm și două ansambluri imobiliare din oraș, dar și un dicționar prin care putem să înțelegem mai bine limbajul agenților imobiliari.Citește mai mult pe În județul Constanța s-au construit 3305 de locuințe anul trecut

Anatole Magrin, francezul care a fotografiat Constanța în perioada 1878-1928
Anatole Magrin a ajuns în Constanța în 1878, și a trăit aici până la finalul vieții, în 1928, deci a trăit 50 de ani în Constanța. A fost o personalitate de o complexitate rar întâlnită. A deprins arta fitografică de la Emile Carrez.Citește mai mult pe Anatole Magrin, francezul care a fotografiat Constanța în perioada 1878-1928

Boreal – Comunitate, nu doar blocuri
Cumpărătorii din Constanța (și nu numai) sunt din ce în ce mai pretențioși. Nu mai vor simple apartamente, ci ansambluri rezidențiale bine construite, în care să aibă și locuri de parcare, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, o grădiniță, etc. Citește mai mult pe Boreal – Comunitate, nu doar blocuri

Anamaria Mișa (BCR): „Totalul datoriilor nu trebuie să depășească 30% din veniturile unei familii”
o zi națională a educației financiare. Subiectul este aproape tabu pentru români, dar nevoia de a învăța cum să ne comportăm cu banii este extrem de importantă și mereu actuală. Banca Comercială Română face, de peste șase ani, ateliere în care oamenii, de la copii de grădiniță la adulți, află lucruri noi. A întocmit și un decalog financiar, despre care discutăm în această emisiune. Citește mai mult pe Anamaria Mișa (BCR): „Totalul datoriilor nu trebuie să depășească 30% din veniturile unei familii”

Gabriel Ciobanu:”L-am întrebat pe primarul din Agigea dacă și-a recunoscut faptele”
Agigea este punctul fierbinte pe harta județului Constanța. Referendumul pentru demiterea primarului PSD pare blocat, vom avea însă alegeri pentru un nou Consiliu Local. De ce s-a ajuns aici și ce se va întâmpla aflați în emisiunea Punctul pe i.Citește mai mult pe Gabriel Ciobanu:”L-am întrebat pe primarul din Agigea dacă și-a recunoscut faptele”

Marian Mureșanu: „Avem o creștere pe piața imobiliară. Sunt oameni care cumpără un etaj întreg”
Războiul din Ucraina și creșterea prețurilor nu au reușit să oprească apetitul constănțenilor pentru imobiliare. După o scurtă perioadă de așteptare, vânzările au reînceput în forță. Citește mai mult pe Marian Mureșanu: „Avem o creștere pe piața imobiliară. Sunt oameni care cumpără un etaj întreg”

Cultură de sute de mii de euro la Constanța
Un operator cultural independent din Constanța a reușit o performanță remarcabilă: a atras două proiecte, în valoare de 400.000 de euro, din fonduri puse la dispoziție de Norvegia, Liechtenstein și Islanda. Citește mai mult pe Cultură de sute de mii de euro la Constanța

Secretul celei mai profitabile firme din Constanța!
Cea mai profitabilă firmă din Constanța este Compania Națională a Porturilor Maritime Constanța. A câștigat peste 145.896.620 lei în anul 2020. Există specialiști care spun însă că profitul nu ar fi trebuit să fie mai mare de 1 euro. De ce? Citește mai mult pe Secretul celei mai profitabile firme din Constanța!

Prefectul Silviu Coșa: „Fake news-ul ne-a adus cozile de la benzinării, ulei și pașapoarte. Este un război hibrid”
După doi ani de zile, pandemia s-a terminat. Regulile au dispărut, rămân însă recomandările. Ce se va întâmpla de acum încolo ne spune prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, în emisiunea ”Punctul pe I”, moderată de jurnalistul Cristian Hagi. Citește mai mult pe Prefectul Silviu Coșa: „Fake news-ul ne-a adus cozile de la benzinării, ulei și pașapoarte. Este un război hibrid”

Despre pandemie și Constanța cu dr. Florian Stoian
Pandemia de coronavirus ne-a schimbat viețile. Ce s-a făcut bine, ce s-a greșit în toată această perioadă, dar și care sunt consecințele ne spune dr. Florian Stoian, medic primar medicină internă și specialist cardiologie, în emisiunea „Punctul pe i”, moderată de jurnalistul Cristian Hagi. Cei doi au vorbit și despre relația dintre medicină și religie … Citește mai mult pe Despre pandemie și Constanța cu dr. Florian Stoian

Lucian Lungoci: Ministrul Drulă a apelat la o firmă privată să facă strategia navală. Este aberant!
siunea Punctul pe i. Puteți afla în ce stadiu se află două proiecte importante pentru constănțeni și turiști – Alternativa Techirghiol și eliminarea taxei de traversare a podurilor peste Dunăre -, dar și care sunt soluțiile sale pentru parcările din municipiul Constanța și pentru biserica de pe bulevardul Tomis construită fără autorizație. Citește mai mult pe Lucian Lungoci: Ministrul Drulă a apelat la o firmă privată să facă strategia navală. Este aberant!

George Niculescu: “La baza eficienței energetice stă consumul redus”
Prețurile la energie au explodat, pe plan mondial, dar Guvernul promite că nu vom primi facturi umflate. Ce soluție a găsit, ne spune George Niculescu, secretat de stat în Ministerul Energiei. Tot de la el aflăm ce putem face pentru a plăti mai puțin, dacă România este în pericol să rămână fără energie, dar și care este stadiul legii care reglementează exploatarea gazelor din Marea Neagră.
Vorbim și despre temperatura la care stau în casă belgienii, dar și despre prețul combustibilului.Citește mai mult pe George Niculescu: “La baza eficienței energetice stă consumul redus”
Încarc…
Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Cristian Hagi
pune Punctul pe „i” în fiecare vineri la Tomis TV Constanța. Pentru a urmări emisiunea pe Facebook sau Youtube accesați iconițele de mai jos.
Te poți abona
Este suficient să-ți lași adresa de email în câmpul de mai jos, iar noi te vom notifica ori de câte ori publicăm o nouă emsiune sau articol.