Ediție Specială – TTV

„Școala Altfel” la Tomis TV

Săptămâna Altfel, Școala Altfel și o emisiune…altfel la Tomis TV alături de elevii clasei VI-a A din cadrul Școlii Generale Spectrum.

Universitatea Maritimă din Constanța aduce acuzații grave împotriva Primăriei!

“Constanța nu iubește mediul universitar. Niciodată, în ultimii doi ani, nu am fost invitați la vreo discuție la Primărie. Ei știu foarte bine că noi avem proiecte pentru Complexul Sportiv Hidrotehnica alături de Compania Națională de Investiții. Vrem să construim aici un cămin cu 400 de locuri și o sală nouă de sport. Vom utiliza…

CÂND SE VA RELUA TRANSPORTUL ÎN COMUN?

Emil Tatu, avocatul sindicatelor CT BUS, ne aduce informații despre protestul spontan al celor 300 de angajați ai companiei de transport în comun din Constanța.

Dorian Hapurnea: „Să vorbim despre corupția din Agigea”

„Cum s-a transformat „Cherhana Bibanu” în restaurantul „Golful Pescarilor.” Nu interesează pe nimeni ce se întâmplă la Agigea. Din bani publici, primăria a construit scări pentru restaurantul Golful Pescarilor. Afacerea merge. Patron este ginerele primarului din Agigea. A cumpărat afacerea cu 200 de lei.”

Ediție Specială

Urmăriți fiecare „Ediție Specială” la Tomis TV Constanța. Pentru a urmări emisiunea pe Facebook sau Youtube accesați iconițele de mai jos.

Te poți abona

Este suficient să-ți lași adresa de email în câmpul de mai jos, iar noi te vom notifica ori de câte ori publicăm o nouă emsiune sau articol.