ÎPS Teodosie: „S-a dori să nu iasă nimic la referendumul pentru familia tradițională”

Tomis Tv este este un proiect privat, non-profit, al Asociației Jurnaliști în Acțiune, inițiat de o mână de oameni inimoși, pasionați de presă și de orașul Constanța.  

Încă din prima clipă, proiectul a fost gândit că o televiziune în flux digital, prin intermediul căreia să putem realiza un nou tip de conținut multimedia, atât de necesar presei online: dezbateri, interviuri, reportaje în teren, și emisiuni live.

Iar primul invitat a fost chiar ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Și astfel, cu Dumnezeu înainte, pe 26 iulie a fost realizată prima emisiune “Fără Mască” în studiourile Tomis Tv, moderată de analistul Mihai Petre.

Nu știm cum au perceput ceilalți această primă emisiune, dar pentru noi, cei implicați, a fost un moment unic, un nou început.

Și așa cum a spus chiar ÎPS Teodosie, în cadrul emisiunii noastre:„În continuare se anunță valuri, dar noi trebuie să fim deasupra valurilor, pentru că omul este peste vremi, și nu vremea peste om”

IPS Teodosie susține necesitatea unui nou referendum pentru familia tradițională

“Trebuie să se găsească premisele organizării unui nou referendum [pentru familie – n.a.], pentru că acela a fost lăsat de izbeliște. Nu Biserica a organizat acel referendum. L-a organizat statul, dar a fost o organizare dezorganizată. Atunci primarii erau plecați din localități, cei mai mulți, pentru că ne-am interesat. S-a dorit să nu iasă nimic la acel referendum” a explicat Arhiepiscopul Tomisului.

„Dacă noi promăvăm anormalitatea, atunci unde este demnitatea noastră? Noi chemăm la normalitate, noi nu obligăm. Nu trebuie ca minciuna să biruiască adevărul” a mai adăugat ÎPS Teodosie.

Urmăriți întreaga emisiune

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.